Naamswijziging praktijk

Middels dit bericht willen wij u op de hoogte stellen van de veranderingen die de komende tijd gaan plaatsvinden in onze huisartsenpraktijk. Bovenaan ziet u al de nieuwe naam van de praktijk: De Hasselbraam. Ontleend aan een boek van Annie M.G. Schmidt. Wij zijn druk bezig om bij allerlei instanties deze naamswijziging door te voeren. Dat neemt nogal wat tijd in beslag. We hopen dat dit per 1 januari a.s. allemaal een beetje rond is. Maar u kunt komende tijd misschien merken dat op diverse plaatsen de naamswijziging al is doorgevoerd.

De website zal ook van naam (en lay-out) veranderen: hasselbraam.com. Op deze vernieuwde website vindt u straks het laatste nieuws over onze praktijk en alle veranderingen.

U hebt mogelijk ook gemerkt dat dr. de Goffau inmiddels ruim een jaar in onze praktijk werkt. Per 1 april 2024 zal hij de praktijk van dr. de Jong overnemen. Samen met dr. van der Wel vormt hij dan de maatschap: huisartsenpraktijk De Hasselbraam. Dr. de Jong gaat dan, na 33 jaar in deze praktijk gewerkt te hebben, met pensioen. Hij zal nog wel af en toe tijdens vakanties waarnemen en nog een poosje diensten blijven doen op de huisartsenpost. Voor zijn afscheid volgen op een later moment mededelingen via de Scheldepost.

Voorlopig blijft de praktijk gevestigd aan de Biezelingsestraat 57, maar we zijn ook bezig met een traject om een nieuwe praktijk te bouwen. Dit is nog in de planning-fase. We hopen dat de praktijk binnen 2 jaar een nieuw gebouw kan betrekken.

Er gaat nog een voor u vertrouwd persoon afscheid nemen: Jolanda de Lange zal per 1 januari stoppen met haar werk als doktersassistente. Zij is maar liefst 38 jaar in deze praktijk werkzaam geweest. Wij zijn haar heel dankbaar dat ze zich zo lang en zo loyaal ingezet heeft.

Met vriendelijke groet,

J.L. van der Wel
J.P. de Goffau
J.A. de Jong